emıtt

Türkiye’nin En İyi Otel Yazılım Ekosistemi, EMITT İstanbul’da!

Türkiye'nin en iyi otel yazılımı

Türkiye'nin önde gelen otelleri, Hotech yazılımlarını tercih ediyor. Tek bir ekosistem ile tüm yazılım ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Hotech ekosisteminin eşsiz deneyimini yaşamak için EMITT İstanbul güzel bir başlangıç olabilir.
Bizimle iletişime geçerek eşsiz bir yazılım deneyimi yaşayabilirsin.

ÜrünlerİMİZ

Üst düzey teknolojiye sahip olun!

Konaklama sektörüne yönelik tek bünyede, tümüyle entegre gerçek zamanlı veri yönetimi yazılımı. 5 yıldızlı ve lüks segmentli otellerin vazgeçilmezi!

Otel yönetim rahatlığına kavuşun!

Standart otelcilik işlemlerini ön büro, arka büro ve pos modülleriyle yönetmenizi sağlayan benzersiz ve limitsiz raporlarlama teknolojisi ile her türlü istatistiği garanti eden kullanımı kolay ve uygun maliyetli otel yönetim sistemi.

Yorumlarla fark yaratın!

Misafirlerinizi TripAdvisor ve HolidayCheck platformlarına yorum yazmaya teşvik etmekte, şikayeti olan misafirlerinizin de şikayetleriyle birebir ilgilenmenize olanak yaratmakta ve en önemlisi de onları tekrar kazanmanıza yardımcı olmaktadır.

Referanslarımız

" Limak Turizm grubu olarak “Misafir memnuniyeti odaklı” hizmet anlayışımızın, sizlerin de “Müşteri memnuniyet odaklı hizmet anlayışı” ile örtüştüğünü görmek bizleri memnun ediyor. Süregelen süreçte; dinamik yapınız, gelişim odaklı, hızlı sonuç alma ve 7/24 kesintisiz hizmet veriyor olmanız kalitenizin ne seviyede olduğunun çok açık göstergesidir... "
Harun Şahin
Limak Otelleri
" Günlük operasyonların pratik şekilde halledilebildiği programları, ayrıca isteğe uygun ve esnek olarak hazırlanabilen yönetsel raporlarla ileriye yönelik plan ve programlama yapılmasına oldukça yardımcı oluyor. Operasyonumuzun farklı evrelerinde kullandığımız diğer programlarla kolay entegre olabilmesi operasyonel anlamda bize ayrı bir esneklik sağlıyor. Mükemmele ulaşmak için samimiyetle çalışan yazılımdaki arkadaşlara ve 7/24 operasyonel sorunların en çabuk şekilde çözümlenmesini sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. "
Agah Okay Alkan
Sirkeci Mansion

EMITT'E özel avantajlar*

Avantajlardan yararlanmak için konu kısmına EMITT yazmanız yeterlidir.

SALON 7 STAND E-460


0850 777 0 212

Comments are closed.