blog

Antalya Turizm Fuarı

28 – 29 Ekim 2019 tarihlerinde Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı, Antalya’da yeni bir vizyon ile turizm fuarlarına yenilikçi bir anlayış getirmeyi, Türkiye turizm ürünlerini dünya turizmine sunarak turizm profesyonellerinin, yatırımcılarının ve yeni girişimcilerinin ülkemizle olan iletişimini arttırmayı ve turizm sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji yaratmayı hedefliyor.

Türkiye turizmine gönül vermiş kurumların ve bireylerin desteğiyle 2 gün sürecek olan etkinlikte B2B görüşmeler, sunumlar, workshoplar ve yuvarlak masa toplantıları Akdeniz Üniversitesi ve Bilim Üniversitesi gözetiminde gerçekleşecek.

8,000’den fazla ziyaretçinin katılması beklenen etkinlikte konaklama ve seyahat sektörünün ekonomik verimliliğini artırmak, hizmet ve ürün sağlayıcıların çalışmaları için yeni fırsatlar sunmak, seyahat üreticilerini ve gezginleri Türkiye’de tatile teşvik etmek, endüstrinin gelecek adına daha iyi hazırlanmasına yardımcı olacak programlar geliştirmek gibi konularında Türk turizmine kaldıraç etkisi yaratacak konular ele alınacak. Hotech kurucusu CTO Hamdullah Turgut‘un da aralarında yer aldığı turizm profesyonellerinden oluşan Workshop komitesi turizmi ilgilendiren her konuyu detaylı olarak masaya yatıracak.

Destek vermekten mutluluk duyduğumuz etkinlikte Hotech ekibi olarak A133 numaralı standımızda olacağız, tüm dostlarımızı ve iş ortaklarımızı bir kahve içmeye bekleriz. Kaydolmak için tıklayınız.

Summary
Event
Antalya Turizm Fuarı
Location
Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Soğucaksu M. 25001 S. NO:1/4 ,Aksu,Antalya
Starting on
28/10/2019
Ending on
29/10/2019
Description
Antalya Turizm Fuarı 28 – 29 Ekim 2019 tarihlerinde Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.
Offer Price

Comments are closed.