Hotech – SnapShot İşbirliği

Dünya genelinde 2 bini aşkın otelin kullandığı SnapShot ile önemli bir işbirliğine imza atarak otel yöneticilerinin işlerini kolaylaştırmaya devam ediyoruz.

Google Analytics, STR, sosyal medya gibi birçok kaynaktan elde edilen veriyi çok kolay ve anlaşılır şekilde kullanıcılara sunan SnapShot sayesinde otelle ilgili tüm veri incelenebiliyor. Dış veri kaynaklarının yanı sıra otelin içerisinde kullanılan yazılımlardan sağlanan veri de yapacağımız ortak çalışma ile tek ekran üzerinden otelcinin kullanım ve takibine sunulacak.

Büyük ölçekli zincir otellerin yanı sıra bağımsız konaklama tesisleri tarafından da kullanılabilen SnapShot, işletme ile ilgili veriyi anlaşılır raporlar halinde incelemek, otel yönetim sisteminde biriken tüm veriyi toplu ve işlenmiş halde görmek isteyen yöneticilere önemli faydalar sağlıyor. Çözümün önemli avantajlarından biri de otellerin kendi bölgelerinde bulunan  diğer otellerin online satış rakamlarını inceleyebilmelerine olanak tanıması.

SnapShot’ın kıyaslama aracı, her çağdaş otelin yönetim stratejisinin bir parçası olması gereken bir öğe. İster STR ister Fairmas kullanın, ihtiyacınız olan tüm veriyi SnapShot Analitik’e çekebilirsiniz.

Birçok otelci, dünyanın her yerinden mevcut ve potansiyel müşterileriyle ilgili bir öngörü elde edebilmek için Google Analytics’e bel bağlar. İnternetteki varlığınız hakkında eşsiz öngörü sağlaması için Google Analytics hesabınızı SnapShot Analytics hesabınıza bağlayabilirsiniz.

Sizin de bildiğiniz gibi, müşteri bağlılığını sağlamanın, marka bilinirliği yaratmanın ve müşterilerinizle iletişime geçmenin yolu çeşitli sosyal medya kanallarından geçiyor.  Facebook, Instagram, Twitter gibi kurumsal hesaplarınızı bağlayarak sosyal medya ilintili verinizi tek noktada toplayabilirsiniz.

Yaptığımız ortak çalışma ile de artık yukarıdakilere ek olarak otel içi her türlü veriniz tek ekran üzerinden parmaklarınızın ucunda analiz edilemeye hazır olacak.

Add a Comment

You must be logged in to post a comment