hero

Hotech Bilgilendirme

Değerli İş Ortağımız,

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirus salgınına karşı  Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığımızca belirlenen önlemleri dikkate alarak, dijital altyapımız ve lokasyon bağımsız çalışma sistemimizle sizlerin yanındayız. 

Online bilgi, destek ve deneyimimizi birlikte arttırmak için;

– İş sürekliliğinizi sağlamak için, akredite sahibi olduğumuz Kalite Yönetim Sistemi (ISO 9001), İş Sürekliliği (ISO 22301), Bilgi Güvenliği (ISO 27001) ve Bilgi Teknolojisi Hizmet Yönetimi  (ISO 20000) sertifikaları ile operasyonlarımıza sorunsuz devam etmekteyiz. Önceliğimiz, zor süreçlerde de olsak ISO kalite standartlarındaki hizmetlerimizi sürdürerek, finansal ve operasyonel faaliyetlerinizi güçlü altyapımız ile koruyarak devamlılığını sağlamak. Müşteri Hizmetlerimiz, her zaman olduğu gibi 7/24 hizmetinizde

– Sizlere destek olabilmek için talepte bulunan her işletmenin yıl bazlı sözleşmelerine koşulsuz ve bedelsiz olarak +2 ay ekleyeceğiz. Talep oluşturmak için lütfen bize eposta gönderiniz.

Wiki ve Youtube Online Eğitim kanallarımız işlerinizi kesintiye uğratmamak için açık ve sürekli güncelleniyor. 

– Uzaktan çalışma oranının %44’e yükseldiği bu süreçte, sizlerle etkileşimimizi daha da arttırmak için Hotech Academy adı altında online eğitim ve webinarlar düzenliyoruz. 

– Her etkinliğin farklı konu ve sektörden konuşmacılar ile planlandığı içeriklerimiz; profesyonel hayata ve kişisel gelişime ilişkin çözümler sunuyor. 

– Takip etmenizi tavsiye ettiğimiz  Hotech Linkedin ve Hotech Instagram sayfalarımızdan tüm etkinliklere anlık olarak ulaşabilirsiniz.  

– Geçmiş Webinar kayıtlarına Youtube kanalımızdan dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 

Çalışanlarımızın, sizlerin ve toplumun sağlığını ilk plana koyarak dijital çözümler üretmeye devam etmekteyiz. Altyapımızın ve hizmetlerimizin sürekli bir şekilde çalıştığını, iş sürekliliğine kararlılıkla bağlı olduğumuzu belirterek Hotech‘e olan güveniniz için teşekkür ederiz. 

Sağlıklı günler dileriz, güvende kalın. 

Comments are closed.