CRM, Kimlik Bildirim Sistemi , Snapshot ve daha fazlası

Merhaba,

Geride bıraktığımız 2016 yılı, hiçbirimizin yüzünü tam olarak güldüremese de, sizlerden aldığımız güç ve enerji ile güzel işler yaptık ve sizlerin takdirini kazandık. Otelcilik sektöründe oldukça ses getireceğine inandığımız CRM odaklı projeler ve siz turizmci dostlarımıza katkı sağlayacak süreçler ile konaklama sektörü için teknolojiyi şekillendirmeye devam ediyoruz.

İşte bizden son haberler, keyifli okumalar dileriz.

Saygılarımızla

HOTECH


SnapshotPartner

Snapshot

 SnapShot

Dünya genelinde 2 bini aşkın otelin kullandığı SnapShot ile önemli bir iş birliğine imza atarak otel yöneticilerinin işlerini kolaylaştırmaya devam ediyoruz.

Google Analytics, STR, sosyal medya kanalları ve TripAdvisor gibi birçok kaynaktan elde edilen veriyi çok kolay ve anlaşılır şekilde kullanıcılara sunan SnapShot sayesinde otelle ilgili tüm veri görsel olarak da desteklenerek kullanıcılarının incelemesine sunuluyor. Dış veri kaynaklarının yanı sıra otelin içerisinde kullanılan yazılımlardan sağlanan veri de yapacağımız ortak çalışma ile tek ekran üzerinden otelcinin kullanım ve takibine sunulacak.

TIKLAYINIZ


QMaw

  QM Awards

QM Awards kapsamında sizlerin oylarıyla ikinci kez En İyi Yönetilen Otel Yazılım Programı seçildik. Quality Management ödülleri, yaklaşık 43 bin turizm endüstrisi profesyonelinin oylarıyla sahiplerini buluyor.

Son dönemde özellikle yoğunlaştığımız CRM ve Misafir Memnuniyeti odaklı, tüm PMSler ile entegre yenilikçi ürünlerimizin meyvelerini toplamaya başladığımızı görmek ve sizlerle birlikte kazanarak ilerlemekten büyük mutluluk duyuyoruz.

QMAW GEM


Loyalty

  e-Ödeme

SnapshotPartner

Son dönemde otellerin gerek rezervasyon gerekse diğer tahsilatlarında yaşadığı güvenlik sıkıntıları ve dolandırıcılık sorunlarına çözüm olması için oluşturup kullanıma sunduğumuz e-Ödeme modülümüz ile size yapılacak tüm ödemeleri güvenli bir şekilde tahsil edebilirsiniz.

Aynı zamanda misafirleriniz de 3D Secure sistemi üzerinden akıllarında hiç bir güvenlik ve gizlilik endişesi olmadan sizlere olan ödemelerini yapabilirler.

3D Secure Neden Güvenlidir?

3D Secure sisteminde, ödeme işlemi gerçekleşirken, banka tarafından kart sahibine sadece kendisinin bildiği ödeme şifresi sorulmakta ve kart sahibinin kimliği doğrulanmaktadır. Bu sayede yetkisiz kişilerce kredi kartlarının internet ortamında kullanılmasının önüne geçilmesi sağlanmaktadır.

3D Secure Nasıl İşler?

Kart sahibi, kartını internet bankacılığı kanalıyla bankasına kaydettirir. Kart sahibi, sisteme uyumlu sanal işyerinde alışverişini yapar ve ödeme bölümünde gireceği şifre, banka tarafından doğrulanınca alışveriş işlemi tamamlanır.


AKBS

  Kimlik Bildirimi

AKBSbanner

Yeniden düzenlenen yasa kapsamında konaklama tesislerine misafir bilgilerini check-in esnasında anlık olarak bildirme yükümlülüğü getirildi. Bildiğiniz gibi ilgili yasa sadece bu bilgilerin aktarımını değil aynı zamanda güvenli şekilde saklanmasını ve istenildiğinde raporlanabilmesini şart koşuyor.

En büyüğünden en küçüğüne kadar her konaklama tesisi için kendi yapısına uygun yenilikçi teknolojik çözümlerle hayatınızı kolaylaştırmaya devam ederken, ilgili yasaya uyumluluk konusunda da gerekli olan web servis entegrasyon alt yapısı ile yasadaki tüm yükümlülükleri karşılamakta, olabilecek başka düzenlemelere de uygun bir şekilde geliştirme ve güncellemelerimize devam etmekteyiz.


Roportaj

  1 Röportaj

 

Kullandığınız teknoloji, sizin işlerinizi kolaylaştırıp artı bir değer sunabildiği oranda faydalıdır. Bu bilinç ile yola çıkıp otelleri, üniversiteleri ve konunun uzmanlarını da sürece dahil ederek “Konaklama Sektörüne” özgü CRM odaklı çözümlerimizi sürekli geliştirdik. Ve artık Steigenberger, Barut gibi önde gelen markaların da bu çabalarımızın meyvelerini topladığını görmek bizi mutlu ediyor. Konu kapsamında GM Dergisine konuşan Hotech Bilişim Kullanıcı Deneyimi Müdürü Berfu Tekbaş’ın röportajını keyifle okumanızı dileriz:

CRM bir felsefedir, Otelcilik CRM ile krizi aşacak.

Comments are closed.