EVENT

Etkinlik Duyurusu – Dijital İletişimin Geleceği

”Oteller İçin Online İtibar Yönetimi ve Dijital İletişimin Geleceği” etkinliği 20 Mart 2018 tarihinde saat 14:00’da Adalya Elite Lara Hotel’de   düzenleniyor.

Otel yatırımcıları, genel müdür ve CEO’lar, satış ve pazarlama departmanı, gelir yöneticileri, misafir ilişkileri ve CRM yöneticilerinin katılacağı etkinliğe ücretsiz kayıt yapabilirsiniz.

Otelcilik ve konaklama teknolojileri konusunda bir çözüm merkezi olan Hotech adına Hamdullah Turgut, “Misafir yorumları ve verilerinden nasıl gelir elde edilir?” sunumunu gerçekleştirecek. Son dönemde geliştirdiğimiz etkin veri kullanımı sağlayarak hem maliyetler hem de gelirler tarafında otelcilere ciddi kazanım sağlayan teknolojik çözümlerimizi aktaracağız. Aynı zamanda etkinlik boyunca HolidayCheck ve TripAdvisor ile çözüm ortaklığı ürünümüz HGR – Review Collection hakkında sorularınızı yanıtlamaktan da memnuniyet duyacağız.

Holidaycheck yetkilisi Nermin Kutlucan’nın yapacağı sunumda ise interaktif bir şekilde sorularınızı sorarak merak ettiğiniz konularda bilgi edinebileceksiniz.

Detaylı bilgi ve kayıt için TIKLAYIN

Comments are closed.